MIKE BODDÉ – PIANO & ZANG
JASPER SOMSEN  – CONTRABAS

Mike Boddé is een van Nederlands meest veelzijdige en bekendste pianisten. Opvallend is zijn prachtige spel en zijn enorme liefde voor mooie kleine liedjes, piano concerten en alles dat keihard swingt. Doorspekt met diepgang en gevoel voor humor zorgt Mike Boddé altijd voor letterlijk en figuurlijk verrassende wendingen.

Op 5 december 2020 was er de uitverkochte première van Mike Boddé’s duo concert met contrabassist/componist/producer Jasper Somsen.  De samenwerking beviel uitstekend. De twee ontmoette elkaar voor het eerst tijdens de landelijk georganiseerde Nacht van de Jazz (locatie: Wageningen), die Jasper destijds programmeerde voor Jazz in Wageningen.  Niet veel later troffen de twee elkaar tijdens een uitzending van Podium Witteman, waar Mike de vaste huispianist is en Jasper te gast was als bassist bij een optreden van saxofonist Ties Mellema & het Rembrandt Frerichs Trio.

Jasper Somsen staat bekend om zijn samenwerking met (inter)nationale meesterpianisten , w.o. Enrico Pieranunzi, John Beasley, Joey Calderazzo, Karel Boehlee, Bert van den Brink, Cor Bakker en nu dus ook met Mike Boddé. Hij won de Edison Jazz/World Award 2020 met Maria Mendes’ album “Close To Me”.

Mike Boddé & Jasper Somsen zijn muzikaal zeer gewaagd aan elkaar. Samen staan zij garant voor een uitdagende avond vol fraaie muziek op het hoogste niveau.

CONCERTS & EVENTS

Mike’s vrije improvisatie start op 01:22

CONTACT & BOEKINGEN
TECHNICAL RIDER Mike Boddé & Jasper Somsen (PDF)